Историја верзија

Листа најновијих измена на систему, са најновијим променама прво наведеним.

ВерзијаВременска ознакаАуторЕнтитетЛог порука
30d38001-8851-4b2b-9be1-1403716b6cc0 Sep 10, 2011, 10:46 LOD2 Admin: make sure every object has a row in a revision table
aa0aa517-1640-4d90-820e-2a9f78e77ea1 Sep 10, 2011, 10:46 system Add versioning to groups, group_extras and package_groups